Unieke vergaderlocaties in Nederland

Vergaderen buiten de deur wordt steeds populairder in Nederland. Vooral belangrijke meetings worden elders gehouden. Het houden van een vergadering op een mooie, unieke locatie draagt bij aan de effectiviteit van een vergadering en zorgt ervoor dat alle deelnemers zich goed voelen. In dit artikel lees je wat meer over de beste vergaderlocaties verspreid over heel Nederland.

My Kech
My Kech is een evenementenlocatie in het centrum van Rotterdam. Er heerst een oosterse sfeer en is zeer geschikt voor grote groepen tot wel 500 man. Naast een vergaderlocatie is My Kech ook geschikt voor bedrijfsfeesten een huwelijksfeest of gala’s. Een extra voordeel is dat My Kech ideaal te bereiken is met het openbaar vervoer, het zit namelijk op loopafstand van het treinstation Rotterdam Centraal.

Kasteel Hoogenweerth
Kasteel Hoogenweerth werd gebouwd in de 17e eeuw en is een unieke vergaderlocatie in Maastricht. Het kasteel in omringd door 4 hectare aan parktuin. Het landgoed grenst aan de Maasplassen. Bij Kasteel Hoogenweerth kunt u vergaderen vanaf twee tot maximaal 357 personen. Het kasteel is geschikt voor vergaderen, trouwen en feesten. Bij de huur van deze locatie huurt u atlijd het hele kasteel af dus er zijn geen andere mensen aanwezig. Een leuke bijkomstigheid is dat u kunt overnachten in het aangrenzende koetshuis van het kasteel.

Boerderij de Boerinn
Vergaderen in een boerenlandschap? Dan is Boerderij de Boerinn in Kamerik een leuke locatie. De sfeer die hier heerst is informeer, gastvrij en ontspannen. Bij Boerderij de Boerinn zijn 8 verschillende zalen welke geschikt zijn voor diverse doelen als, bedrijfsfeest, bedrijfsbuitje, vergaderen en feesten. Rondom de boerderij is er meer dan 40 hectare buitenterrein waar je zelfs kunt vergaderen op strobalen.

Boutique hotel The Roosevelt
Dit hotel is gevestigd in De hoofstad van Zeeland, Middelburg. Het hotel ligt midden in het centrum en beschikt over een ‘Presidential Suite’ met een zeer luxe uitstraling. De suite is 55 vierkante meter qua oppervlakte en ruimt 8 meter hoog. Deze suite is geschikt voor boardmeetings, trainingen, cursussen en vergaderingen van twee tot een maximum van 24 personen.

Koetshuis Sloten
Koetshuis Sloten is een kleine Vergaderlocatie in Amsterdam in het district Sloten. Dit sfeervolle koetshuis is een rustige, huiselijke plek met veel groen. Hierdoor is het ideaal voor vergaderingen of brainstomsessies. Deze locatie is geschikt voor maximaal 13 personen. Deze rustieke plaats in onze hoofdstad is goed te bereiken vanaf de snelwegen A4, A9 en A10.